Preventie – Tandpreventiepraktijk Deurne – Deurne

Preventie

Preventieve tandheelkunde

Zoals de naam misschien al zegt richten wij ons, naast de algemene tandheelkunde die u gewend bent, op een aantal nieuwe disciplines gericht op de preventie in het kinder- en volwassenengebit. Onder leiding van tandarts Anita Janssen verlenen wij hoogwaardige zorg op het gebied van preventieve tandheelkunde.  Anita heeft veel affiniteit met kinderen en werkt hierbij samen met onze mondhygieniste Chaymae en preventieassistente Femke Manders.

In onze praktijk werken wij met het project ‘Gewoon Gaaf’. Gewoon Gaaf is een preventie methode tegen cariës, oftewel gaatjes, waarbij wordt gekeken naar de individuele behoefte van een kindergebit. Het laat u en uw kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral voorkomen van cariës. Deze preventiemethode zit voor kinderen tot 18 jaar volledig in de basisverzekering en brengt dus geen extra kosten met zich mee.

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook voor uw gebit. Het is belangrijk om op de juiste manier te poetsen, flossen, stokeren of ragen en om regelmatige uw gebit te laten controleren. Op www.allesoverhetgebit.nl vindt u veel praktische informatie over hoe u uw gebit mooi en gezond kunt houden.

https://vimeo.com/201814048